22 Ocak 2013 Salı

The Upper Crust

 

Ben pizza sevmem diye ortalarda dolaşan bir tip olup baktım blog yazılarımın yarısı pizza olmuş. Artık cümlemi değiştirip ben her pizzaya güzel demem yapıyorum.

Tatile girdiğimiz için biraz gezelim dedik ve tatilimin ilk gününü Bebek'te geçirme kararı aldık. Genel olarak sahil taraflarında yerlere gitmeyi tercih etsek de yemeği The Upper'da yiyelim dedik. Ve pizza ve yine klasik 'ben pek pizza sevmem ya' triplerimi yaptıktan sonra gittim sanki o pizza sevmemi ben dememişim gibi öküz gibi de yedim.

Ben karar verdim pizzanın ortası yok ya güzel, ya kötü... Böyle eh işteydi diye bişey yok.

Pizzanın büyüklüklerine gelince L ve XL olmak üzere iki seçeneğiniz var. Bir de pizzanın yarısını farklı yarısını farklı seçebiliyorsunuz. Yani bir pizzayı tek başınıza bitiremeyeceğinizi düşünürsek ortak pizzayı farklı tercihlerle yapmak oldukça mantıklı gibi.

The Upper Crust hakkındaya gelince de Nisan 2009'dan beri İstanbul'da Beşiktaş'ta Bahçeşehir Üniversitesinin hemen karşısında olan bu yer 2011'de de Bebek'te yer açmış. Beşiktaş'ta açılan şubenin Amerika dışında açılan ilk şubesi olması da bilmiyorum size ne ifade edecek ama farkımızı bilelim derim :))



                           Pizzamizin yarısı Türk Pizzalarından yarısı da Rıfat'ın acılı pizzası



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder