19 Haziran 2012 Salı

Yaz Konserleri





Yaz aylarının bi güneş bi kum bi deniz kadar olmazsa olmazı konserleridir. Bu yaz yine Harbiye ve Kuruçesme Arena'nın programları çok iyi hangisine gidiceğini şaşırıyosun hepsine gitmek istiyosun, kararsız kalıyosun ama elinde sonunda bi karar verip o konsere gidiyorsun. Harbiye Cemiz Topuzlu bu zamana kadar Tarkan konserleriyle coştururken bu sene Cem Yılmazla güldürmeyi tercih etmiş. Kuruceşme Arena da ise mutlaka severek dinliyceğiniz sanatçıları bulabilirsiniz. Kuruçeşme Arena'daki 2012 etkinlikleri:

20 Haziran Murat Boz

23 Haziran Sıla

27 Haziran Tom Jones

30 Haziran Bi Büyük Fest : Özellikle çok ilgimi çekti Emel Sayın, Gökhan Tepe, Göksel ve Büyük Yeni Rakı Orkestrası sahne alıcak. İstanbul Boğazı manzarası eşliğinde rakı ve mezeyle kulağa hoş gelen bi festival kaçırılmaması gerek gibi duruyor.

1 Temmuz Serdar Ortaç

13 Temmuz Ajda Pekkan

17 Temmuz Jill Scott

18 Temmuz Kenan Doğulu

34 tane konserden sadece bir kaçı daha detaylı bilgi için http://www.turkcellkurucesmearena.com/ bakabilirsiniz. Tatil planınıza uygun bi konser kesin bulucaksınızdır. Özellikle benim tercihim Kenan Doğulu'nun konserinden yana olduğu için bütün planımı ona göre ayarlamayı düşünüyorum. Bu yaz konserleri kaçmaz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder