14 Ağustos 2012 Salı

Doğum günü pastası nereden alınır ?


Yine istanbul.com'da yazdığım bir yazıyla karşınızdayım. Doğum günü pastanızı almadan önce mutlaka okumalısınız.

Her yıl doğum günümüzü en eğlenceli şekilde kutlamak isteriz. En güzel mekanları araştırır, en sevdiğimiz insanlarla eğlenceli dakikalar geçirmek isteriz. Her şeyi en iyi şekilde ayarlamaya çalışırız ama doğum gününün asıl simgesi olan pastaya yeterli önem verir miyiz? Bu yazımızda en güzel tatları, en konuşulacak şekilleri sizler için araştırdık.

İnsanların hayal gücü ve imkanları o kadar gelişti ki çok değişik pastaları görmek artık mümkün. Bazen hayatımızda en değer verdiğimiz insanları pastamızın üzerinde görmek isteriz, belki de en sevdiğimiz renkleri, en sevdiğimiz hayal kahramanlarını... Kısaca her şeyi pastamızda görebileceğimiz bir çağda yaşıyoruz. Pastamızın şekli kadar tadı da çok önemli; meyveli, çikolatalı, profiterollü ve daha birçok değişik tatlarla dışı kadar içinin de önemli olduğunu unutmayın. Bunu için yapmanız gereken tek şey doğru adrese gitmek.

1 yorum:

  1. Arkadaslar ben cupcake kurabiye falan siparis ettim instagramda gordugum @pastasevgisi nden mukemmeller su boregi ve bir suru sey daha yapiyorlar bakin bence hotmailden baglantiya gecebiliyorsunuz hotmailleri instagramda var mukemmel tavsiye ederim ve trans yag falan kullanmiyorlar unlari kaliteli dedigim gibi bir bakin :)

    YanıtlaSil