2 Ekim 2012 Salı

Ekpa



Bu aralar çok ağır Pelit'e takmış durumdayım galiba canım sürekli oraya gidip tatlılardan yemek istiyor.
Pelit'e bir heyecan çilekli milföy yemeğe gittim ve kalmadığını öğrenip üzülürken. Pelit'in çilekli ekpasını denedim. Çok çok çok güzeldi.

Ekpa ne peki, Profiterol hamurunun arasında kreması ve meyvesiyle yapılıyor. Gerçekten oldukça lezzetliydi. Ki ben tatlı yemekten nefret eden çikolatayı bile çok nadir isteyen biri olaraktan bu pastahaneden çıkmaz oldum. Tabi ki iyi bir şey değil tam 3 kilo vermişken ama ayarını bilin haftada bir falan gidin yiyin derim.

Cheesecakelerini, tartoletlerini hepsine hayranlığım büyük...

Geç gelen bir keşif değil de çok fazla pasta türünü sevmeyen birini kendine bağımlı yaptı diyelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder