23 Aralık 2012 Pazar

Selimiye Park Restaurant


Sevilen dizi Kuzey Güney'in en duygulu sahnelerinin çekildiği o meşhur meyhaneyi sonun da buldum. Üsküdar Selimiye Mahallesin'de kenarda köşede kalmış saklı cennetleri sevenler için ideal gibi.

Nolursa olsun kız başıma meyhaneye gitmemem gerektiğini bildiğim için bende boş olduğu zaman gidip ortamı görmek istedim. Sora Sora Bağdat bulunur derler ya o şekil Selimiye'yi hiç bilmememe rağmen sora sora o küçük restaurantı buldum. İlk başta bu kız deli mi bu saatte ne işi var burada derler diye çekinsem de gittim çok da güzel fotoğraf çekimimi yaptım. Yemeklerinden de tattım.

Giden arkadaşlarımın, tanıdıklarımın da ortak fikri çok sevimli, çok tatlı mutlaka alışılmışın dışında ki bu ortamın da görülmesi gerektiğinin kanaatinde..

Meyhaneler nedense dertleri, sıkıntıları unutturmak için gidilen yer olarak görülse de umarım hiç birimiz bunun için değil de güzel ve mutlu anlarımızı kutlamak için gideriz.











1 yorum:

  1. Buraya ilk kuzen götürmüştü sağolsun, 14 Nisan 2010'da yani doğum günümde :)

    Daha yeni farkettim aynı mekan olduğunu. Mezeleri, yemekleri lezzet olarak şahanedir. Fiyat olarakta cidden üzmez hiç, ben tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil