17 Ocak 2013 Perşembe

Moda Teras




2012'nin son günü yılın son kahvaltısını yapalım diye sözleştik. Nerede yapalım nerede yapalım derken klasik deniz kenarı fikirleri ortaya atılınca kendimizi Moda'da bulduk. Moda'ya arabayla gitmek yapılan en büyük hata oldu yaklaşık yarım saat park aradık (HAYAL KIRIKLIĞI 1) sonra da hemen Moda Teras'ın yanındaki otoparkı bulduk. Her neyse; deniz kenarında kahvaltı yapcaz diye gittiğimiz yerde terastaki bütün masaları toplanmış bulduk. (HAYAL KIRIKLIĞI 2)

Hiç abartmıyorum koskoca Moda Teras meşhur falan sadece biz varız..(HAYAL KIRIKLIĞI 3) Evimizde gibiyiz zaten; gürültü, gırgır, şamata, sesimizi duyan yok... Garsonların bile umurunda değiliz. Siparişlerimizi verdik ama artık kahvaltı yapmadan akşam yemeği yeme saatimiz geldi o kadar geç getirdiler bir de bi suratsızlar ki ; + Pardon, şey benim bi menemenim vardı ? -GELİYOR. (HAYAL KIRIKLIĞI 4)

O kadar bekledik diye mükemmel şeyler bekliyoruz tabi, hal böyle olunca da karşılığını alamadık. Fiyatlar normal, normal de o kaliteye böyle olması hiç hoşumuza gitmedi. Ben daha dün Cafe Faruk'ta dünyalar güzeli kahvaltımı yapmışken...

Sonuç olarak herkesin çok beğendiği brunchla ünlenmiş Moda Teras'tan memnun ayrılamadık. Umarım en kısa zamanda bu sorunları çözerler yoksa böyle güzel bir mekana yazık olur.

İlla Moda'da kahvaltı diyorsanız ŞİMDİLİK tercih edeceğiniz son yer olsun derim. Ki o gün çok güzel bir gün geçirdim o ayrı ama mekan yüzünden değil, çok sevdiğim arkadaşlarım yüzündendi.

3 yorum:

  1. Gizem Hanım neden kötü tepki veremiyoruz?

    YanıtlaSil
  2. Açıkçası bu yorumlara çok çok şaşırdım. Görsel de bir farklı geldi bana. Aynı Moda Teras'tan mı bahsediyoruz? http://evdeoturamayanlarkulubu.blogspot.ch/2012/11/moda-teras.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. üzgünüm ama son gittiğimde yaşadıklarımda tam olarak böyleydi

      Sil