15 Ağustos 2013 Perşembe

Gezi İstanbul

31 Mayıs günü başlayan olaylarla birlikte belki çoğu İstanbullunun bile bilmediği, farkında olmadığı bir park duyuldu, Gezi Parkı. Bu parkta olanlarla birlikte özellikle Taksim'de olmak üzere bir süreliğine İstanbul'da hayat durdu. Dışarı çıkarken bir kaç kez daha düşünür olduk.

Ağustos başında ablamla birlikte iş görüşmesine gittim ve Taksim'de her şey normale dönmüş diyebiliriz. Sadece nöbet tutan polisler dışında... O günden sonra hiç gitmedim şuan nasıl bilmiyorum ama o an bir enteresan gelmiyor değil...
 
Her neyse ablam görüşmeden çıktıktan sonra Gezi İstanbul'da bir şeyler atıştırmaya karar verdik. İsminden dolayı olsa gerek daha önce dikkatimizi çekti. Yazın sıcağında ağır bir şeyler yememek için Sezar Salatası söyledim ve tabi ki Tavuk yerine Jambon. Özellikle menüde Tavuklu Sezar Salatası olmasına rağmen isteğiniz üzerine Jambonla değiştirte biliyorsunuz ve bunu hemen hemen her yer yapıyor. Kesinlikle böylesi çok çok daha güzel oluyor.
 
Çayımızı içip, sohbet muhabbet derken keyifli bir zaman geçirdik. El yapımı çikolataları da özellikle çok meşhur ama hava sıcak ve çikolata sıcakta katiyen çekilmiyor.
 
Gezi'nin en güzel yanı da Osmanlı, Türk, Batı mutfağını burada birlikte bulabilirsiniz. Özel ve süslü çikolatalar ve pastalarla sevdiklerinize hediye alma şansınız da var.
 
Gezi İstanbul'u Taksim'de, Caddebostan'da ve Kemerburgaz'da bulabilirsiniz.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder