19 Temmuz 2012 Perşembe

Ab'bas Waffle


Waffle sevmeyenimiz yoktur heralde . Sevmiyorsanız da iyisini yememişsinizdir. Yaz aylarında akşam üstü dondurma ve waffle olmazsa olmazım gibi bir şey. Ab'bas Waffle da bu ilgimi duymuş olmalı ki Acıbadem'e şube açmış wafflelarına diyecek bir şey zaten yok. Tamam kabul kilo aldırıyor buna yapılacak yok. Gülü seven dikenine katlanır deyip yemeğe devam ediyoruz. Yedikten sonra da yürüyüşümüzü mutlaka yapıyoruz ki vicdanımız rahat olsun. Toplam 14 şubesi var. Son şubesini de Acıbadem'de açtılar. Oturacak yer olmuyor akşam doğru söylemek gerekirse.


Ab'bas Hakkında


Ab'bas Waffle 1983 yılında "Abbas KARAKUŞ" tarafından İstanbul Bebek'te başladığı serüvenine şubeler açarak devam etmektedir. Kendi öz sermayesi ile açtığı şubelerin yanı sıra meşhur Ab'bas Waffle lezzetini Franchise vererek genişletmektedir.

Lezzetinin en büyük sırrı kaliteli ürün kullanmanın yanı sıra, lezzetin tarifinin ana ürünü sevgi ve müşteri memnuniyeti ön plandadır. 

Waffle için en iyi yer...


Ab'bas Waffle, Türkiye'de Waffle lezzetini en iyi hissedebileceğiniz yerlerden biridir.

Mis gibi waffle hamurunun üzerine sürülen eşsiz çikolatalar ve meyve parçacıklarını hayal edin. Hangi çikolata kullanılacağını kendiniz seçin, ister Beyaz Çikolata, ister Bademli, ister Bitter, ister Sütlü... Daha sonra hangi meyveleri istersiniz? Biraz muz, biraz kivi, biraz çilek, biraz ananas dilimi...Eğer bağımlısı olmak istemiyorsanız kesinlikle tatmayınız.


Ab'bas Waffle Şubeler
01. İstanbul Bebek
02. İstanbul Bağdat Caddesi
03. İstanbul Yeşilköy
04. Bursa FSM Bulvarı
05. Ankara Bahçelievler 7.cadde
06. Ankara Bahçelievler 29. sokak
07. İstanbul Bakırköy İncirli
08. İstanbul Şaşkın Bakkal
09. İstanbul Ataşehir
10. İstanbul Bahçeşehir
11. Eskişehir Merkez
12. İstanbul Bakırköy
13. İstanbul Moda
14. İstanbul Acıbadem

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder